J.W.Kok" /> Your SEO optimized title page contents
Zoeken

Zonnepanelen voor idustieel gebruikZonnepanelen voor bedrijven 

Zonnepanelen voor de agrarische sectorAgrarische bedrijven hebben over het algemeen veel behoefte aan stroom.

Grote stroombehoefte en veel dakoppervlak maken zonnepanelen vaak een zeer rendabele investering voor de agrarische sector.
Gedurende de dag is er veel stroom nodig op het boerenbedrijf. Ook zijn er meestal meerdere daken met een gunstige ligging beschikbaar. Dit bij elkaar maakt het dat zonnepanelen meer en meer worden toegepast in de agrarische sector. Onze ervaring is ook dat de prijs bij agrarische zonnestroomprojecten erg scherp aangeboden kan worden. De kosten voor de zonne-energie installatie vallen door het dakoppervlak vaak mee. Dit samen met de belastingvoordelen leveren een interessant rendement op. Natuurlijk kunt u ons om advies vragen door contact met ons op te nemen.
Zonnepanelen voor industriele sector
Grote stroombehoeften en veel dakoppervlak maken zonnepanelen een 
rendabele investering.U kunt u inschrijven voor projecten b.v.b. langs de snelwegen waar \U zonnepaneel wordt geplaatst en U de opbrengst incasseerd.
Bedrijven hebben over het algemeen veel behoefte aan stroom,
Grote stroombehoeften en veel dakoppervlak maken zonnepanelen
een zeer rendabele investering voor de industrie.Hier moet u in overschouw nemen de terug gaven van de BTW en niet te vergeten de investerings aftrek dat is ook al snel 15%
Het grote probleem bij het praktisch gebruik van deze energie is dat de zonneconstante, de (maximale) hoeveelheid energie die per vierkante meter per tijdseenheid op het oppervlak valt, niet erg groot is. (ca 1367 Watt per vierkante meter in de bovenste lagen van de atmosfeer; op de grond minder, afhankelijk van de dikte van de tussenliggende laag lucht, de hoek waaronder de zon de aarde treft, de afstand tussen de aarde en de zon die met de seizoenen iets verandert, en vooral ook het voorkomen van wolken.) Daarom moet de energie over een vrij groot oppervlak 'geoogst' worden om economisch rendabel te worden. Het woord oogsten is hier zeker van toepassing, omdat de landbouw al eeuwen niets anders doet dan zonne-energie oogsten in biochemisch gebonden vorm, zoals zetmeel in granen of aardappelen.
De ervaring leert ons dat een zonnepaneleninstallatie voor veel bedrijven een
meer dan rendabele investering blijkt te zijn.
Door de verschillende belastingvoordelen zoals de investeringsaftrek,
de KIA. en de EIA.
Is een investering in PV-panelen oftewel zonnestroom vaak ruim binnen 10 jaar
terug te verdienen.
Investeringsaftrek.
* KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek)
* EIA (energie-investeringsaftrek)
* MIA (milieu-investeringsaftrek)
* RDA (research en development aftrek)
Zoeken binnen Rijksoverheid.nl